кадър: Нова телевизия Редактор: Когато се борим с вирус чрез ваксина, ние

...
кадър: Нова телевизия Редактор: Когато се борим с вирус чрез ваксина, ние
Коментари Харесай

Проф. Радка Аргирова: Следи още 5 нови варианта на коронавируса, възможен е и нов щам, който не се влияе от ваксините

кадър: Нова телевизия 

Редактор: 

Когато се борим с вирус посредством ваксина, ние последователно го унищожаваме. Но в случай че това вършим това постепенно, отваряме път за различен вид или вариант. Затова не просто хората би трябвало да се имунизира, а да го създадат бързо, това изясни в студиото на Нова телевизия вирусологът Проф. Радка Аргирова. „ Няма две теории – имунизацията е нашето оръжие “, съобщи изрично тя.

Проф. Аргирова разяснява, че с изключение на делта и ламбда разновидностите на ковид, се наблюдават още 5 негови разновидността. Вирусологът сподели, че е допустимо в някой момента да се появи вид на COVID-19, който не се въздейства от имунизацията, само че подобен към този момент няма. „ Ако ще появи подобен, тогава към този момент ще приказваме за нов вариант “, разяснява специалистката.

„ Моето мнение е, че здравните служащи и учителите би трябвало да бъдат имунизирани. Не е задоволително да работиш в такива колективи и да бъдеш вектор на вируса ”, сподели още проф. Аргирова. „ Мнението на научната общественост е, че трайността на имунизацията е към 6-8 месеца. Ако това време е минало, стартира спадането на антителата. Втората причина е при възрастните хора. Там се следи така наречен феномен „ избледняване на имунитета ”. Друга основна причина е околната среда на тези имунизирани хора. Всички страни към Израел са с 0% имунизация ”, изясни експертът.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР